Gessler stawia warunek na planie Kuchennych Rewolucji. „To jest moje zarządzenie”

0
Magda Gessler Kuchenne Rewolucje TVN

Magda Gessler zdobyła największą popularność prowadząc program „Kuchenne Rewolucje”. Jego realizacja wiąże się z wieloma godzinami spędzonymi na planie. Znana restauratorka zdradziła, czego wymaga w lokalach, aby mogła pracować nad rewolucją. 

Magda Gessler prowadzi bardzo intensywny tryb życia. Oprócz “Kuchennych rewolucji” angażuje się również w inne projekty, jurorując w „MasterChefie” i ucząc gotować w swojej „Sexy kuchni”.

Znana restauratorka chętnie opowiada o kulisach pracy na planie. Magda Gessler przyznała, że realizacja programu nie należy do najłatwiejszych.

– „Jest to zamknięcie jak w klasztorze. Wiadomo, że nie mogę z tego planu uciec. Wkurza mnie okropnie ta dyscyplina, to jest straszne!” – mówiła Gessler.

Magda Gessler ujawnia, czego wymaga na planie

Gessler wyznała ostatnio, że lubi pracować w zimnie, więc od swoich współpracowników wymaga tego, by dostosowali się do jej preferencji.

„W studiach, w których pracuję, musi być zimno i to jest moje zarządzenie – ujawnia w Fakcie. Uważam, że tam gdzie się gotuje, musi być zimno, żeby czuć było wszystkie zapachy potraw. Bowiem ogień, przy którym gotujemy, nas obciąża – powiedziała.

„Gdy jest zimno, jesteśmy też mniej zmęczeni. Ale nie ukrywam, że po prostu jestem bardzo wrażliwa na gorąc i bardzo mi on przeszkadza” – dodała.

CZYTAJ TAKŻE:
Kurski wyrzucił znanego prezentera TVP. "Nie stać nas na taką ekstrawagancję"

Gwiazda ujawniła również, że cała ekipa oraz personel lokali, które biorą udział w rewolucjach, musi dostosować się do jej rytmu dnia, czyli pracować do późnej nocy, a potem rozpoczynać pracę po południu. Jak ujawniła Magda, z reguły jest gotowa do pracy dopiero koło piętnastej.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here